Kanizsai siker csapatban

2018.07.30. 19:41

Befejeződött a lövészek MK Ligája, zalai győzelmekkel

Befejeződött a hagyományos MK Liga szlovén–magyar nemzetközi, hatfordulós kispuska-lövészverseny. A közel húszéves múlttal rendelkező versenyrendszeren egyre több csapat vesz részt, ezen belül egyre több a fiatal és a női versenyző is.

Kerkai Attila

Balról a második PLE csapata, jobbról a győztes PSLE lövészei Fotó: PLE Zalaegerszeg

A tavasszal kezdődött idei versenysorozatban három fordulót magyar, három fordulót pedig szlovén lőtereken rendeztek meg. A záró forduló évenként felváltva, magyar, illetve szlovén oldalon zajlik. Az idei zárásnak Ljutomer adott otthont, ahol az összetett érmek és kupa átadása mellett értékes ajándékok kerülnek kiosztásra. Az idei sorozatban magyar siker született a PSLE Nagykanizsa csapata révén, és a második helyezés is „itthon” maradt, hiszen azt a PLE Zalaegerszeg szerezte meg. A nyílt irányzékú kispuska 30 lövés fekvő versenyszámban rendezett viadalon az egyéniben is jeleskedtek a zalai versenyzők, hiszen a női és a férfi összetettben is zalai siker született a kanizsai Papp Józsefné és az egerszegi Havasi Ferenc révén.

Balról a második PLE csapata, jobbról a győztes PSLE lövészei Fotó: PLE Zalaegerszeg

Eredmények. Nők: 1. Papp Józsefné (PSLE Nagykanizsa), 2. Domján Johanna (GSZK Gellénháza), 3. Salamonné Ódor Zsuzsanna (PLE Zalaegerszeg). Férfiak: 1. Havasi Ferenc (PLE Zalaegerszeg), 2. Horváth Károly (PSLE Nagykanizsa), 4. Borsos Attila (PSLE Nagykanizsa), 5. Horváth Szilárd (PSLE Nagykanizsa), 8. Nagy György (PLE Zalaegerszeg), 9. Tóth Gyula (PLE Zalaegerszeg). Csapatverseny: 1. PSLE Nagykanizsa 79 pont, 2. PLE Zalaegerszeg 73 pont, 6. GSZK Gellénháza 38 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában