Pedig a felkészülését sérülés hátráltatta

2018.05.29. 18:05

Szalai Rebeka: arany és bronz az Eb-ről!

A szerbiai Kraguljevac város adott otthont a közelmúltban a JKA karate Európa-bajnokságnak, ahol természetesen a magyarok is képviseltették magukat. Ezen belül egy zalaegerszegi tehetség, Szalai Rebeka is ott volt a viadalon, ahonnan két éremmel tért haza. 

Kerkai Attila

A zalai megyeszékhelyen működő Japán Út Harcművészeti Egyesület tehetségének, Szalai Rebekának a neve bizonyára már nem ismeretlen a sportot kedvelők körében. A versenyző korábban korosztályos Eb-ken és vb-ken is járt már, és idehaza is számos magyar bajnoki cím birtokosa.

Szerbiában a 14–15 évesek korosztályában indulva Szalai Rebeka küzdelemben (kumite) Eb-bronzot ért el, specialitásában, formagyakorlatban (kata) pedig ennél is fényesebb érmet, azaz aranyat szerzett!

A fiatal zalaegerszegi tehetség ezzel tovább gyarapította éremgyűjteményét, illetve azt is bizonyította, hogy fejlődése továbbra is töretlen. A siker azért is értékes számára, ugyanis a tavasz során sérüléssel bajlódva végezte a felkészülését, és ez a körülmény természetesen hátráltatta a munkában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában