Elhivatottság

2018.05.29. 15:30

Mányoki Attila Írországban edz az Északi-csatorna átúszására

A hosszútávúszó múlt héten érkezett a Hit The Wall edzőtáborba.

zaol.hu

Attila Arizonában Fotó: Facebook/ Mányoki Attila

Forrás: Facebook

Fotó: Mányoki Attila

Írországban még nincsen jó idő, a vizek pedig pont annyira hidegek, hogy próbára tegyék az úszó testét. Mányoki Attila augusztusban vág neki az Északi-csatorna átúszásának, de előtte fontos, hogy szervezete megszokja a hideg környezetet – derül ki a sportoló legutóbbi Facebook bejegyzéséből.Az Írországi kitérő azonban azért is fontos, mert így tudja kvalifikálni magát az Északi-csatornára – ehhez pedig szüksége van egy hivatalos esemény alkalmával teljesített 6 órás úszásra, ahol a víz 12 – 13 fokos.

Attila Arizonában Fotó: Facebook/ Mányoki Attila

Mányoki szombaton vágott neki a Battle of Carlingford-nak amely a Global Swim Series verseny része.

- A 8 km-es versenyen 209 nevező volt. Nagyobb részt neoprémben indultak az úszók, de őket külön is vették. A nagy létszám miatt nem akartam bent lenni a sűrűben, ezért utolsónak indultam el a mólóról. Hamar megtaláltam a sebességem, mellyel a verseny végére sikerült beúsznom az abszolut 7 helyre. A férfiak között, akik hagyományos nadrágban úsztak a 3. helyezett lettem. 1 óra 51 perc alatt teljesítettem a távot a 12 fokos vízben – írt nem mindennapi teljesítményéről a bejegyzésben.

A teljes posztot itt olvashatja el:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában