női teke

2018.04.28. 19:59

Magyar Kupa: Második a ZTE ZÁÉV

Semleges helyszínen Fejér megyei megyeszékhelyen rendezték meg a női teke csapatok Magyar Kupájának négyes döntőjét. Az egész napos hosszúra nyúlt rendezvényen a ZTE ZÁÉV női bajnokcsapata ezúttal a második helyen végzett.

Varga Andor

Forrás: Pixabay

Fotó: pixabay.com

Az országos szövetség hosszú idő után a bajnoki rendszertől teljesen idegen formában rendezte meg a Magyar Kupát. A végelszámolásnál csak a csapatpontok számítottak, az össz fa csak csapatpont egyenlőség estén. A megszerzett csapatpontok többet értek, mint az össz fa. Az egész napos rendezvényt csekély érdeklődés mellett rendezték meg.

A Magyar Kupa végeredménye: 1. Rákoshegyi VSE I 17 csapatpont, 3312 össz fa. 2. ZTE ZÁÉV 16, 3281 (Gál, Szabó M., Hegedüs, Molnár, Nemes-Juhász). 3. Ipartechnika Győr 14, 3295, 4. Ferencvárosi TC 13, 3144.

Baján János, a ZTE ZÁÉV edzője: – A bajnoki cím után a gyorsan, újrendszerben megrendezett Magyar Kupán elért második helyünket jónak tartom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában