Megyei bajnokság

2018.03.31. 18:10

Jó meccs lesz Teskándon

Folytatódik a hét végén is a megyei labdarúgó-bajnokság sorozata. Sőt, egy mérkőzést már pénteken lejátszottak az I. osztályban, amikor a Gellénháza a Femat-Csesztreget fogadta.

Zalai Hírlap Sport

A Szepetnek (kékben) Teskándra, a képen pirosban látható Lenti TE Becsehelyre látogat Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

A pénteki találkozó izgalmasnak ígérkezett, hiszen két, a megyei bajnokságban régóta meghatározó együttes mérte össze tudását. A Gellénháza 3-2-re győzte le a Csesztreget.

Ami a folytatást illeti, a 21. forduló mérkőzéseinek zömét szombaton rendezik és csak két mérkőzés marad vasárnapra. Szombaton a 15 órakor kezdődő mérkőzések közül a Semjénháza-Kiskanizsa találkozó amiatt érdekes, hiszen ez a térségben is sokakat érdeklő találkozó. A tavasszal lendületbe jött Lenti TE a Becsehely vendége lesz, míg az éllovas Nagykanizsa a Zalaszentgrótot fogadja, a Zalalövő pedig Gyenesdiásra látogat.

A Szepetnek (kékben) Teskándra, a képen pirosban látható Lenti TE Becsehelyre látogat Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Vasárnap szintén 15 órától rendezik a Teskánd és a Szepetnek összecsapását Teskándon. A hazaiak a tavasszal még veretlenek, s olyan skalpot is begyűjtöttek, mint a Nagykanizsáé, legutóbb Gellenházán ikszeltek. A Szepetnek, amely a dobogóért is harcban lehet, a legutóbb fordulóban otthon kapott ki a Lentitől, így javítani akar, ezért is ígérkezik jó meccsnek a vasárnapi. A másik összecsapáson az FC Keszthely a Csács-Nemesapátit fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában