Női futsal

2018.02.05. 18:41

Vasárnap a Magyar Kupában játszik a RiCsilla Zalaegerszeg

A női futsal NB I 16. fordulójában a Hajdúböszörményi TE vendége volt és kikapott a RiCsilla Sport Zalaegerszeg.

Kerkai Attila

Középen Orbán Szandra, aki az MK-ban két gólt rúgott a BEAC-nak

Fotó: Garamvölgyi Ferenc

Hajdúböszörményi TE-RiCsilla Sport Zalaegerszeg 4-0 (4-0)

Hajdúböszörmény, 100 néző. Jv.: Takács (Erdélyi, Berettyán).

RiCsilla Sport: Kiss E. – Megyeri, Orbán Sz., Tillinger, Marsai. Csere: Nagy B., Lehota, Horváth L. Vezetőedző: Halmos Máté.

Gólszerzők: Tell (5., 18.), Pádár (5.), Vígh (17.).

Nem ígérkezett könnyű meccsnek a RiCsilla Sport szempontjából ez a találkozó, hiszen a listavezető hajdúböszörményiek otthonába csak eljutni is meglehetősen hosszú utazás árán lehet.

A folytatásban aztán további viszontagságok vártak a zalaiakra, hiszen a pályán  az 5. percre két gyors góllal megnyugtató előnyhöz jutottak a házigazdák. Amit gyorsan megdupláztak a 17. és a 18. percben, beállítva egyben az összecsapás végeredményét is. A HTE a második félidőben is támadott, de ugyanezt tette a RiCsilla Sport is, és az, hogy nem született szépítő zalai gól, elsősorban a remeklő hazai kapusnak volt köszönhető.

Halmos Máté: „Ezen a találkozón ellenfelünk minden tekintetben felülmúlt minket. A mérkőzés elején gólt kaptunk és beszorultunk a kapunk elé, nem tudtunk mit kezdeni az ellenfél letámadásával. A második félidőre úgy mentünk ki, hogy új meccs kezdődik. Szerettük volna megnyerni a hátralévő játékrészt, s ugyan sikerült kapott gól nélkül lehoznunk ezt a maradék húsz percet, de gólt még ziccereinkből sem tudtunk szerezni a remekelő hazai kapus ellen. Sokat tanultunk a meccsből, most már a soron következő kupameccsre koncentrálunk.”

A RiCsilla Sport a Magyar Kupában a legjobb négy közé jutásért a DVTK-val áll harcban. Az első mérkőzést Miskolcon 6-3-ra nyerte a zalai gárda, a visszavágót vasárnap, Répcelakon játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában