Női futsal

2018.01.24. 20:20

Egy női futsal találkozó félbeszakadt

Két bajnokit is lejátszott a hét végén a női futsal NB I-ben a RiCsilla Futsal. Szombaton nyertek Halmos Máté tanítványai, a vasárnapi találkozó pedig félbeszakadt.

Kerkai Attila

Középen Orbán Szandra, aki az MK-ban két gólt rúgott a BEAC-nak

Fotó: Garamvölgyi Ferenc

RiCsilla Futsal-DVTK Vénusz 3-2 (1-0)

Répcelak, 50 néző. Jv.: Vincze (Kondákor, Stárics).

RiCsilla: Kiss E. – Megyeri, Orbán Sz., Tillinger, Marsai. Csere: Fábián M., Nagy B., Szűcs, Szegedi, Lehota, Németh, Vörös. Edző: Halmos Máté.

Gólszerzők: Marsai (2), Orbán, illetve Tamók, Kovács.

Egy hét leforgása alatt másodszor találkozott a DVTK és a RiCsilla. A Magyar Kupában Miskolcon nyert utóbbi 6-3-ra, szombaton pedig következett Répcelakon egy bajnoki. Nem estek egymásnak a csapatok, mindkét gárda inkább a védekezésben jeleskedett, de azért esett egy gól, Marsai révén. A második félidőre kissé felpörögtek az események és már 3-0-ra is vezettek a zalaiak. A miskolci csapat a hajrában szerzett két gólt, izgalmassá téve az összecsapás végét.

RiCsilla Sport-Gyulai Amazonok

7-3-nál félbeszakadt

Sok pihenő nem jutott a zalaiaknak, vasárnap újabb bajnoki mérkőzést játszottak. Az ellenfél, a Gyulai Amazonok kezdeményezőbbnek bizonyult és a szünetben vezetett (2-3). Innentől viszont Marsai és Megyeri kétszer-kétszer, Szücs pedig egyszer volt eredményes, így a félidő derekán már 7-3 állt az eredményjelzőn. Ekkor ritkán látható fordulat következett: a gyulai csapat edzője egy időkérés után jelezte a játékvezetők felé, hogy nem folytatják a meccset. Az ok: hírt kaptak, hogy csapatuk egyik tagjának elhunyt az édesanyja.

A RiCsilla edzője, Halmos Máté így értékelte a hétvégét:

- A DVTK ellen nem játszottunk jól, de erőnket jelzi, hogy itthon tudtuk tartani a három pontot. Számítottam rá, hogy a másik találkozó nehezen indul, hiszen a lányok fáradtan érkeztek. Elképesztő erőket mozgósítottunk és igazából tíz perc alatt sikerült fordítanunk, illetve nyernünk. A találkozó végül félbeszakadt, a csapat nevében kívánunk őszinte részvétet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában