Asztalitenisz

2017.12.01. 19:40

Sörgyári serdülők érmei

A régiós újonc asztalitenisz versenysorozat harmadik állomásaként rendezték meg a Bolyai-iskolában a Gejzír-Kanizsa Kft. Kupát.

Varga Andor

A verseny kanizsai érmesei (balról): Orbán Flóra, Szollár Patrik és Hadi Eszter Fotó: Kanizsa Sörgyár SE

A Magyar Asztalitenisz Szövetség Nyugat-dunántúli Régiója bonyolítja a sorozatot, melynek első két állomása Mosonmagyaróvár, illetve Szombathely volt. Ezeken a viadalokon jól szerepeltek a nagykanizsai sörgyári csapat fiataljai: az első versenyen Hadi Eszter (U11), valamint Gelencsér Szabolcs és Szollár Patrik (U12) is a 3. helyen végzett; míg a vasi megyeszékhelyen Orbán Flóra az U11-et megnyerte, az U13-ban 2. lett, míg Szollár Patrik újabb bronzot szerzett.

A verseny kanizsai érmesei (balról): Orbán Flóra, Szollár Patrik és Hadi Eszter Fotó: Kanizsa Sörgyár SE

A nagykanizsai versenyre Mosonmagyaróvárról, Győrből, Sopronból, Szombathelyről, Celldömölkről és Hévízről is érkeztek versenyzők, a házigazda Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE versenyzői pedig kettőzött erővel igyekeztek bizonyítani.

A csapatból ezúttal Orbán Flóra szerepelt a legjobban, aki mindkét kategóriájában (U11 és 13) második helyen végzett. Ugyanebben a két számban Hadi Eszter a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A fiúknál Hadi Mátyás és Szollár Patrik a legjobb 16-ig jutott, és utóbbi végül megnyerte a vigaszversenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában