Foci

2017.10.23. 18:50

Zsinórban negyedszer is győzött a Csesztreg

ZH

Fotó: Kósa Róbert

Femat Csesztreg-Zalagrár Pókaszepetk 4-0 (0-0)

Csesztreg, 100 néző. Jv.: Lakics P.

Csesztreg: Fábián – Szekeres, Horváth R., Kiss Ba., Kancsal (Nemsics), Nagy N. (Hermán), Nagy M. (Kiss Bá.), Molnár, Elek, Pesti (Magai), Nagy R. (Pál). Edző: Németh Imre.

Pókaszepetk: Blaskovics – Büki (Bertók), Szekeres, Kovács M., Bognár, Göncz, Takács Á., Cseke, Vaspöri, Horváth Sz., Rédei (Valkóczi). Játékos-edző: Lepár Attila.

Gólszerzők: Kiss Bá. (2, egyet 11-esből), Nagy N. (11-esből), Pál. Jók: Kiss Bá., Molnár, Szekeres, ill. Blaskovics. Kiállítva: Bognár (51., Pókaszepetk). U19: Csesztreg-Pókaszepetk 5-0.

Az első félidő kiegyenlített játékkal telt. A 48. percben Kiss Balázst Blaskovics szabálytalanul szerelte a 16-oson belül, a megítélt 11-est Nagy Norbert értékesítette, 1-0. Az 55. percben Kiss Bálint jól lépett ki a védők közül és a hosszú sarokba lőtt, majd öt perccel később őt rántották le a büntetőterületen belül, a 11-est ismét Nagy Norbert rúgta, de lövését Blaskovics kivédte.

A következő támadás után Pál fejelt a kapuba, 3-0. A 69. percben újra a 16 éves Kiss Bálint volt a főszereplő, szabálytalanul szerelték a 16-oson belül, a megítélt 11-est ő végezte el és beállította a végeredményt. A második félidőben a csesztregi csapat jó játékkal, megérdemelten szerezte meg a három pontot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában