Rijeka

2017.10.04. 20:17

Bronzérem a rijekai válogatóról

A horvát tengerpati város adott otthont a karatézók Croatia Open versenyének, amin az egerszegi Toriki KHKE is képviseltette magát.

Kerkai Attila

Lakatos Noel Márk a dobogó harmadik fokán Fotó: TKHKE

Az eseményen 28 ország több mint 1300 sportolója vett részt, és ilyen létszám mellett a verseny persze több részletben zajlott, és az elmúlt hétvégén zárult. A Croatia Open a fiatalok számára a jövő februári kadet, junior és U21-es Európa-bajnokság kvalifikációs sorozatának egyik állomása is volt. Az eseményen 28 ország több mint 1300 sportolója vett részt, és ilyen létszám mellett a verseny persze több részletben zajlott, és az elmúlt hétvégén zárult.

Lakatos Noel Márk a dobogó harmadik fokán Fotó: TKHKE

A Croatia Open a fiatalok számára a jövő februári kadet, junior és U21-es Európa-bajnokság kvalifikációs sorozatának egyik állomása is volt. A Toriki KHKE részéről Lakatos Noel Márk nagyon értékes harmadik helyezést ért el küzdelemben (kumite) a 10-11 éves korosztály +46 kg-os súlycsoportjában. A kvalifikációs sorozat egyébként idehaza folytatódik, az ezen a héten esedékes Hungarian Opennel, majd ezt követi az utolsó megmérettetés, a november 26-ai Tatami Kupa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában