Vízilabda

2017.09.13. 19:14

Győztes tornán mutatkozott be az új pólóedző

Felkészülési tornával hangolódtak a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabdázói a szeptember végén kezdődő szezonra.

Kühne László

A csapat felkészülése mellett az elmúlt hét végén lezajlott, négycsapatos kupa arra is kiváló alkalom volt, hogy az együttes új vezetőedzője, Ludányi Kadosa bemutatkozhasson a kanizsai közönség előtt.

Az újonnan érkezett tréner a fővárosi UVSE-től került Kanizsára, és a dél-zalai klub vezetősége egyéves szerződést írt alá a 40 esztendős szakemberrel.

Ludányi zalai premierje pedig nem is sikerülhetett volna jobban, hiszen együttese hibátlan mérleggel megnyerte a tornát.

A Kanizsa VSE a szintén második vonalbeli BVSC II-vel kezdett az erőpróbán, és nagy csatában és nyert 11-10-re.

A kanizsaiak a folytatásban a szintén OB I B-s Ybl WPC-t 10-6-ra győzték le, míg az OB I-es szombathelyi AVUS elleni meccsük végeredménye pedig 9-4 – ugyancsak a dél-zalaiak javára.

A torna további eredményei: AVUS–Ybl 10-7, BVSC II–AVUS 10-9, Ybl– BVSC II 7-13.

A KVSE a három megszerzett győzelmével megnyerte a felkészülési tornát a BVSC II, az AVUS, valamint az Ybl előtt. Az eredményhirdetésen gazdára találtak különdíjak is. A torna legjobb kapusa Pelle Balázs (KVSE), míg gólkirálya Mladoniczky Tibor (BVSC II) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában