Nemzetközi nőnap

2024.03.11. 09:30

Zenés-táncos program keretében köszöntötték szombaton a Lentikápolnán élő hölgyeket

Lentikápolna településen több évre visszatekintő hagyománya van a nőnapi rendezvénynek, melynek keretében a helyi férfiakból vicces és szórakoztató meglepetés műsorral kedveskednek a településen élő hölgyeknek.

Kósa Róbert

A településen élő férfiak ötletes és mókás előadásokkal szórakoztatták a közönséget.

Fotó: Kósa Róbert

 Az idei eseményre szombaton délután a késő délutáni órákban került sor a városrészi művelődési központban, ahol Vatali Ferenc településrészi képviselő nyitotta meg a műsort ismertetve annak menetrendjét. A folytatásban Horváth László, Lenti város polgármestere mondott köszöntőt. 

- A nő szó hallatán a nő teljessége és a nő egésze jut eszünkbe. Érzések, élmények és gondolatok sokasága, amely születésünktől fogva tart. A bennünket körülvevő nőknek köszönhetően velünk vannak és kísérnek utunkon, bárhová is vezet bennünket az élet. Ezáltal tudjuk, hogy milyen az elfogadás, az anyai szeretet melegsége, szívünket lángba borító szerelem finomsága és ereje. A gyengébb nem képviselői magukban hordozzák a világ összetartó erejét. Az a férfi, aki nem kóstolt bele a női tennivalók sokaságába, nem is igazán tudja megérteni a női lélek titkát, nem tudja tisztelni a nőket és nem tudja megbecsülni azt, amit a nők a munkájuk mellett hétköznapokon értünk tesznek. – hangzott el a köszöntőben.

Horváth László polgármester köszöntötte a rendezvényen megjelent hölgyeket
Fotó: Kósa Róbert

A program folytatásában a helyi férfiak vicces színpadi produkciókkal nevettették meg a teltházas művelődési központban összegyűlt közönséget. A nőnapi műsorban közreműködött a Kerka Táncegyüttes, majd Szlávecz Gábor zenés produkcióját hallgathatták meg a jelenlévők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában