Folytatódik a sorozat

2024.03.20. 14:30

Újabb koncert Barlahidán

Március 22-én, pénteken folytatódik Barlahidán az ősszel elkezdett komolyzenei koncertsorozat.

Korosa Titanilla

A tavaszi szezon első eseményén pénteken a helyi evangélikus templomban Bach Mindenkinek Fesztivál elnevezéssel 18 órától a barokk zeneszerző és mások művei csendülnek fel. Többek között elhangzanak majd J.S Bach: G-dúr cselló szvit, Gounod: Ave Maria, Vivaldi: A-moll cselló szonáta, Kodály Zoltán: Lírikus románc című műveik. A koncerten fellép Zumbók-Jakobovics Nikoletta csellón és Décsy-Paál Enikó orgonán. 

Zsugyel Kornél evangélikus lelkész korábban úgy fogalmazott a koncertsorozattal kapcsolatban, hogy olyan eseményeket kívánnak szervezni a faluban, melyekkel szélesebb kört meg tudnak szólítani, a hívek mellett a helyieket, környékbelieket. Ezáltal szeretnének a közös kulturális vérkeringésbe bekerülni és megteremteni az esélyegyenlőséget, hiszen ha nívós komolyzezei koncerteket szeretne az ember hallgatni, akkor legalább Zalaegerszegig kell utazni. Az előadás végeztével, ahogy ősszel, úgy most is a gyülekezeti házba várják a résztvevőket szeretetvendégségbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában