Programajánló

2023.12.31. 13:00

A Mystery Gang is fellép a zalaegerszegi szilveszteren

Mint minden évben, 2023 zárásaként is a Dísz téren tarja meg Zalaegerszeg város a hivatalos szilveszteri mulatságát. Koncertekkel, italokkal és különböző programokkal várják az ó évet búcsúztatni és az új évet köszönteni vágyókat.

Zaol.hu

A fellépők között a Mystery Gang is szerepel. A banda 22 órától szórakoztatja a közönséget. 

A Mystery Gang 1998-ban alakult magyar zenekar. Garage, jungle, rockabilly zenét játszanak.

A kezdeti egy-két évben olyan példaképek bemutatásával kezdték, mint Carl Perkins, Johnny Cash és Buddy Holly, majd a saját dalok felé fordultak. Műsoraik Egri Péter énekes-gitáros szövegeire és dalaira épülnek. Egy Japánban kiadott kislemez után Hot'n Wild Rockabilly Cuts című első albumuk 2001-ben jelent meg, ezt követte 2003-ban a Dig That Rock!, majd 2006-ban a saját szerzeményeket tartalmazó Jungle Fever. Mindhárom album külföldi kiadó gondozásában jelent meg. 2010-ben Live and Wild címmel koncertlemezt adtak ki.

Nemzetközi és hazai sikereik után 2012-ben elérkezett az idő, megjelent első magyar nyelvű kiadványuk a Grund Recordsnál Megőrülök Érted címmel. Második magyar nyelvű albumukat a Universal Music jelentette meg 2014-ben, címe Hello-Hello lett. Harmadik magyar nyelvű lemezük a Star People Productions gondozásában jött ki 2016 júniusában Eszpresszó Negro címmel. 2017 nyarán újabb angol nyelvű albumuk jelent meg, ez a Wild 50's Night Part 1, 2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában