Koncertsorozat

2023.12.10. 18:40

A karácsony ünnepi hangulatát idézték meg

Pénteken este Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központ színháztermében startolt el, majd szombaton Zalaegerszegen, az Art Moziban folytatódott két kiváló színész-énekes, Janza Kata és Polyák Lilla közös karácsonyi koncertsorozata.

Gyuricza Ferenc

Fotó: Gyuricza Ferenc

A műsorban a két énekesnő a Sturcz Szmollbend kíséretével olyan dalokat adott elő hol szólóban, hol pedig közösen, amelyek a téli ünnepkör meghitt hangulatához vagy annak önfeledt vidámságához kapcsolódtak. Örökzöldek, jazz standard-ek, musical betétdalok, valamint népszerű melódiák, pl. Neoton, Zséda és ABBA slágerek átdolgozásai egyaránt helyet kaptak a mintegy két órát kitevő programban, amit a két főszereplő közvetlen, helyenként kifejezetten humoros konferálása tett még szórakoztatóbbá. 

A két színész-énekes korábban is dolgozott már együtt – például az ABBA-show előadásaiban –, majd Polyák Lilla párjával együtt Kanadába költözött, hiszen a szintén színész-énekes Gömöri András Máté egy ottani intézménybe nyert felvételt. A koncert közben Polyák Lilla elmondta: ezúttal csak a Boldog karácsonyt címet viselő hét állomásos ünnepi turné miatt tért vissza Magyarországra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában