Bemutató

2023.11.11. 12:00

Pannon Tükör Pódium Lendván

A folyóirat legelső számának megjelenése, azaz már közel harminc esztendeje rendszeresen publikálnak muravidéki szerzők a Pannon Tükörben, ezért annak bizonyos időközönként Lendván is megtartják a bemutatóit. Csütörtök este a városi könyvtárban a 2023-as évfolyam négy lapszámával ismerkedhettek az érdeklődők.

Gyuricza Ferenc

Dr. Gyimesi Endre (balról), Bubits Tünde és Nagygéci Kovács József a lendvai bemutatón

Fotó: Gyuricza Ferenc

A folyóiratot Bubits Tünde főszerkesztő és Nagygéci Kovács József online főszerkesztő, valamint dr. Gyimesi Endre, a kiadó Pannon Írók Társaságának elnöke mutatta be. Ismertették a lapstruktúrát, a rovatokat, illetve szóltak arról is, hogy gazdasági okok miatt jelentősen változott a kiadvány mérete, ám az olvasók ezzel a megújult formával is hamar megbarátkoztak. A muravidéki szerzőket a 2023. évfolyam lapszámaiban dr. Bence Lajos és dr. Zágorec-Csuka Judit költő, illetve a művészettörténész Pisnjak Atilla képviselte.  

Az író-olvasó találkozón a Pannon Tükör mellett a Pannon Írók Társasága egyéb kiadványait, így a folyóirathoz szorosan kapcsolódó 2022-es Egymondatok című kötetet, valamint azt a Másnap című zenei albumot is bemutatták, ami Csengey Dénes és Cseh Tamás kiadatlan dalait tartalmazza a Heaven Street Seven egykori frontembere, Szűcs Krisztián, valamint a 30Y énekes-gitárosa, Beck Zoltán előadásában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában