Kultúrházak éjjel-nappal

2023.09.28. 07:30

Őszi színek, őszi ízek Pusztaszentlászlón

Kézműves-foglalkozás, madárijesztő-díszítés, alma- és sütőtöksütés, valamint házi finomságok és must kóstolása is várta mindazokat, akik részt vettek a Pusztaszentlászlón a közelmúltban megtartott közösségi programon.

Gyuricza Ferenc

Népszerű volt a program a helyiek körében

Forrás: Pusztaszentlászlói önkormányzat

A közép-zalai település ez évben is csatlakozott a Kultúrházak éjjel-nappal országos programjához, ennek keretében szervezték meg az Őszi színek – őszi ízek elnevezésű közösségi rendezvényüket. Kaj István polgármester portálunknak elmondta: a község önkormányzata, civil szervezetei a fejlesztéseken, valamint a település üzemeltetésén túlmutatóan is igyekeznek színes programokkal biztosítani a helyi közösség összetartását, hiszen alapvető céljuk egy barátságos, befogadó szellemiségű, szolgáltató és élhető falu megteremtése.

Családok, baráti társaságok vettek részt a programon Forrás: Pusztaszentlászlói önkormányzat

Az elmúlt hét végén megtartott rendezvényen családok, baráti társaságok vettek részt, az egészen kis korú gyermekektől az idős korúakig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában