Nagykorúvá érett

2023.06.21. 14:30

Pénteken indul a Zalaszentgyörgyi Nemzetközi Művésztelep

Mozsár Eszter

Hangulatkép a tavalyi művésztelepről

Fotó: Pezzetta Umberto

Pénteken este 19 órakor nyitja meg kapuit a Porta-Tájházban a XVIII. Zalaszentgyörgyi Nemzetközi Művésztelep, ahol köszöntőt mond Péntek Károly fővédnök, a Magnetic Áruházak ügyvezetője és Buday Mihály festőművész. Szepesi Andor kiállítását Kovács Dezső polgármester ajánlja az érdeklődők figyelmébe, majd a RockONlelkek zenekar koncertezik. Másnap a békési Nagyház Pince Borozó szervezésében kolbászkóstolásra és pálinkabemutatóra várják a közönséget.

Vasárnap este „Lököm a sódert” címmel Bruti stand-up műsorát láthatják.

Június 28-án, szerdán Nyári Elek és zenekara lép fel Falu végén kurta kocsma című estjével, míg a csütörtöki talk show vendége az X-faktor felfedezettje, Takács Nikolas énekes lesz. A rendezvénysorozat június 30-án, pénteken 18 óra 30 perckor a kultúrházban zárul. A tombolasorsolással egybekötött műsorban a Happy Singers együttes lép fel.

Idén 23 meghívott alkotó érkezik a településre, a telep munkájában először vesz részt Nemes László és Kárpáti József festőművész, tájékoztatta lapunkat Buday Mihály művészeti vezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában