Előadás

2023.05.05. 15:52

Vasárnap este Részegek a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban

A 10. Színházi Olimpia. 2023. április 1. és július 1. között zajlik Magyarországon, amelyre 58 ország 400 társulata 7500 fellépőjével várja az érdeklődőket.

Arany Horváth Zsuzsa

A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban május 7-én, vasárnap 19 órai kezdettel a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata mutatja be Részegek című előadását. 

Az előadásról az alábbi összefoglalóval tájékoztatta lapunkat a zalaegerszegi színház:  „Fiatal lányok, modellek, friss házasok, középkorú házastársak, bankmenedzserek, fesztiváligazgatók, megcsalt férjek és feleségek, összesen tizennégy különböző rangú, életkorú férfi és nő vall a Részegekben a világról, elveszett értékeinkről. A mű szerzője az orosz új dráma mozgalom folytatójaként, valamint az Oxigén művészeti mozgalom elindítójaként egy teljesen új esztétikán alapuló színházi nyelvvel kísérletezik: bár a minket körülvevő nyers valóságról beszél, visszalopja a költészetet a színházba.” 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában