Május 22-26 között lehet szavazni az iskolában kiállított tárgyakra

2023.05.19. 10:30

A faipari remekek seregszemléje a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Deák Ferenc Technikumában

Sokéves hagyományukhoz híven a 2022/2023-as tanév zárásaként a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Deák Ferenc Technikumában ismét megrendezik a faipari képzésben részvevő végzős tanulók által önállóan tervezett és kivitelezett „vizsgaremek” feladatokat bemutató kiállítást, tájékoztatta lapunkat Rozmán Sándor igazgató.

Arany Horváth Zsuzsa

Felvételeink a tavalyi kiállításon készültek

Fotó: Pezzetta Umberto

Ebben a tanévben 12 faipari technikus és 10 asztalos tanuló fejezte be tanulmányait a középiskolában, és kezdte meg a szakmai vizsgáját. A faipari vizsgamunkák kiállításának megnyitóját 2023. május 22-én hétfőn 10 órakor rendezik meg, a tanulói alkotások díjazására pedig 2023. május 26-án pénteken délután 14,30-kor kerül sor.  A faipari alkotások kiállítása május 22-26 között naponta 8-16 óra között (pénteken 12-ig) látogatható az iskola tornatermében.  

Fotó: Pezzetta Umberto

A korábbi évek gyakorlata szerint a tanulók munkáit versenyeztetik, amelyekre minden látogató tetszése szerint voksolhat pénteken 12 óráig. 
A technikum az oktatásban részt vevő partnereit, cégeket, vállalatokat is invitálta a kiállított munkák, termékek minősítésére és szakmai értékelésre. Az előző évek örömteli tapasztalata, hogy általában díjakat is ajánlanak a vállalkozások, hiszen a legjobb diákok között vannak azok, akik a jövőben a munkatársaik lesznek.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában