Ajánló

2023.01.27. 08:30

Borbarangolás, termelői vásár tökmagköpesztés és tollfosztás – programok Nagykanizsán és környékén

Zalai Hírlap

Forrás: Illusztráció / Pixabay

Borbarangolás 

A becsehelyi faluházban szombaton 14 órától Borbarangolás a történelmi Dél-Zalában címmel tartanak borászati programot, melynek során hangulatos cigányzene kíséretében mintegy nyolcvan bort kóstolhatnak a résztvevők. Lesz pálinkafőzési tanácsadás, illetve borfogyasztási trendekről szóló előadás is.

Fosztás és köpesztés 

A muravidéki Szerdahely faluotthonában szombaton 18 órától tökmagköpesztő és tollfosztó hagyományőrző rendezvényt tartanak.

Termelői vásár 

Szombaton 8.30-tól termelői és kézműves vásár lesz Felsőrajkon, a pajta alatt.

Holokauszt emléknap

A muravidéki városban a holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából pénteken délután két órakor a hosszúfalui zsidó temetőben lesz koszorúzással egybekötött megemlékezés (képünk az itteni, egy évvel ezelőtti programon készült), majd 18 órakor a zsinagógában a Fény, remény, szeretet című emlékkoncert várja az érdeklődőket. Az esten a hegedűn játszó Inge Ulokina, a zongorista Olga Ulokina, valamint a szoprán énekes Marina Igritskaya lép fel.

Koncertek, zenés partik

Nagykanizsán, a Honvéd Kaszinóban szombaton 19 órától a Kanizsa Salsa Egyesület tartja tizedik születésnapi partiját. A Rush Clubban szombaton Steve Judge, Nikovics és Bruno keveri a zenét. A Kanizsa Clubban szombaton a DJ Szatmári feat. Szakos Andi project lép fel. A rezidens lemezlovas Krasznai lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában