Kanizsa Big Band koncertje

2022.12.24. 12:02

Jazz karácsony Szolnoki Péterrel

Jazz karácsony – ezzel a címmel rendezte meg hagyományos év végi koncertjét a Kanizsa Big Band. A zenekar csütörtök este telt ház előtt lépett fel a Hevesi Sándor Művelődési Központ színháztermében, az eseményre már elővételben elkelt valamennyi jegy.

Gyuricza Ferenc

Fotó: Gyuricza Ferenc

A Kanizsai Zeneiskoláért Alapítvány és a Kanizsai Kulturális Központ által közösen szervezett koncert repertoárját ezúttal is jazz és swing örökzöldek, illetve közismert melódiák átdolgozásai adták, köztük a közelgő ünnepekre való tekintettel több karácsonyhoz vagy a téli időszakhoz kötődő dallammal. A lábsérüléssel bajlódó, s így a koncertet ülve vezénylő Vámos Béla által vezetett nagykanizsai zenekar szokásának megfelelően ezúttal is hívott vendégművészt, a dalok többségében a Bon-Bon együttes énekese, az Artisjus Zenei Alapítvány díját is elnyert Szolnoki Péter működött közre. Vele ennek okán többek között olyan slágereket adtak elő, mint a Gengszterdal, a Holnaptól, a Köszönöm, hogy vagy nekem vagy a Valami Amerika.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában