Megmutatom magam

2022.11.30. 18:30

A bagodi iskolások üvegfestmény-kiállítása nyílt a József Attila Városi Tagkönyvtárban (videó, galéria)

A bagodi Fekete István Általános Iskola üvegfestő szakkörének kiállítása a zalaegerszegi József Attila Városi Tagkönyvtárban.

Arany Horváth Zsuzsa

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Négy éve működik az üvegfestő szakkör a bagodi általános iskolában Horváth Mariann tanárnő vezetésével. Szűkebb környezetben már láthatták az érdeklődők a mandalákat, üvegre készült kompozíciókat, de a szélesebb nyilvánosság mostantól ismerkedhet a 14 kisiskolás alkotó fantáziájával, ugyanis a zalaegerszegi József Attila Városi Tagkönyvtár Megmutatom magam sorozata keretében rendezett kiállításán szerepelnek a művek.

Az alkotásokat Péterné Fatér Edit intézményvezető ajánlotta az érdeklődők figyelmébe, a könyvtár vezetője, Nitsch Erzsébet pedig arról számolt be, hogy a január 30-ig látogatható bagodi iskolai tárlat a 150. darabja a rendkívül sikeres sorozatnak. Képünkön a szakkör tagjai, Péterné Fatér Edittel és Horváth Mariannal.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában