Frissen Zalából

2022.02.21. 10:00

Telt ház előtt lépett fel Zalaegerszegen a Kowalsky meg a Vega

Telt házas koncertet adott pénteken este a Keresztury VMK-ban hazánk egyik legnépszerűbb pop-rock­zenei formációja, a Kowalsky meg a Vega. Az egészségügyi veszélyhelyzet miatt a szokásostól eltérő módon, szinte mindvégig ülve mutatta be programját a zenekar, és a közönség is hasonló körülmények között tekinthette meg a műsort.

Gyuricza Ferenc

A frontember Kowalsky (balról) és a gitáros Vidák Róbert a zalaegerszegi koncerten

Forrás: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

Az Esszencia elnevezésű turnéval húszéves jubileumát ünnepli a Kowalsky meg a Vega, s mint azt a koncert közben a frontember Balázs Gyula, azaz Kowalsky elmondta: elsősorban azokat a városokat keresik fel, amelyek fontos szerepet játszottak a zenekar karrierjének kezdeti időszakában. Zalaegerszeghez két korábbi tagjuk révén is kötődnek, hiszen első és második gitárosuk, azaz Juhász Róbert és Csanádi Krisztián is a zalai megyeszékhelyen született. A programban átfogó képet adtak két évtizedes karrierjükből, vagyis a legnagyobb slágerek – Egy világon át, Varázsszavak, Tizenötmillióból egy, Ki van ez találva – mellett olyan korai szerzemények is elhangzottak, mint a Forradalom Rt. vagy az első lemezen szereplő Aszfalt és fehér csík.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában