Irodalmi akció

2022.02.26. 20:07

Ilyen volt a Wass Albert olvasómaraton Keszthelyen

A Keszthelyi Nemzeti Kör és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Keszthelyi Csoportja szervezésében 15 éve valósul meg a felolvasó maraton program, amely Wass Albert műveit helyezi a középpontba.

Arany Horváth Zsuzsa

Dr. Bürgés Györgyné Simon Márta a szombat esti hatórás idősávban olvasott

Forrás: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Az ország különböző pontjairól érkező inspirációk nyomán zalaszabari kapcsolatokon keresztül először Zalaváron rendezték meg a 25 órás felolvasást, mondta szombaton este Krupla Zoltán, a kör vezetője, amíg a felhívásra jelentkezők akkor már a 24. órában jártak a keszthelyi felolvasó maratonban. 

Forrás: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Idén több mint hetvenen vettek részt az irodalmi akcióban, amelyben mindenki a saját kedvencét olvasta a versek, mesék, regényrészletek közül. A résztvevő 13 általános iskolás pénteken este ülőpárnákon elhelyezkedve, fejlámpákat alkalmazva tette romantikussá 25 perces felolvasásukat, Krupla Zoltán pedig a Bujdosók imáját mondta el mint inditó fohászt. A szervezésben Rázsiné Gyulassy Adrienne működött közre.   

Forrás: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában