Frissen Zalából

2021.07.16. 10:00

Tér-Zene programot rendeznek Letenyén

Tér-Zene program 7,5 millió forintos támogatásával a következő egy évben számos nagyszerű zenei produkcióval várja az érdeklődőket a Fáklya Művelődési Ház és Könyvtár.

Horváth-Balogh Attila

Július 31-én lép fel a Fourtissimo Zenekar Fotó: ZH

Dömők József, a szervező közművelődési intézmény igazgatója előrebocsátotta: a július elsejével kezdődött és jövő év június 30-án záruló rendezvényfolyam összeállítása során nem a nulláról indultak, hanem az elmúlt évtizedek gazdag hagyományaira és tapasztalataira támaszkodtak.

Július 31-én lép fel a Fourtissimo Zenekar Fotó: ZH

Beépítették a sorozatba közkedvelt és népszerű programjaikat, a Séta Téri Zenés Estéket, a Mura Menti Napok -Hármashatár Fesztivált, a Hóvirág Tavaszi Művészeti Fesztivált, a Platán Őszi Napokat, az egyházi indíttatású Ars Sacra Fesztivált, és még sorolhatnánk. Egy éven át 30 koncert és zenei rendezvény közül választhatnak az érdeklődők, olyan fellépőkkel, mint Kegye János pánsípművész, a General Harmony Singers, a csáktornyai Čakovec Dixieland Band vagy Szabó „Szabca” István musicalénekes. Az igazgató elmondta, a sorozatban most szombaton 20 órai kezdettel a Séta Téri Zenés Esték produkciója következik, ezúttal az Orfeum Vándorszínpad művészei (Birinyi Mónika szubrett és Bálint Csaba tenor) operettés musicalörökzöldeket adnak elő. Mivel esős időjárást jelez a meteorológia, elképzelhető, hogy a rendezvényre nem szabadtéren, hanem a művelődési házban kerül sor. Egyébként esőnapon a többi koncertet a termelői piac fedett előtere alatt tartják meg. Július 24-én a Nyakas Péter (gitár) és Schüttönhelm Tibor (harmonika) alkotta Duo Don Pedro-Z nevű formáció műsorára kerül sor, 31-én a Fourtissimo Zenekar, augusztus 7-én pedig Letenye Város Fúvószenekara lép fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában