Frissen Zalából

2021.07.28. 20:00

Dr. Vadvári Tibor többször is megnéz egy-egy darabot

Dr. Vadvári Tibor, Zalaegerszeg alpolgármestere a kezdetektől látogatja a Kvártélyház előadásait, s gyakran előfordul, hogy egy darabot többször is megnéz.

Szabó Judit

Dr. Vadvári Tibor: Turistacsalogató attrakció is.

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

– Hétvégén tartottuk a gimnáziumi osztálytalálkozónkat, és felidéztük, hogy az egyik korábbin a péntek esti program az Anconai szerelmesek megtekintése volt, s másnap rendeztük a vacsorát – emlékezett vissza az alpolgármester. – Minden évben nagyon várom a nyári előadásokat, mert a Kvártélyház hangulata megkapó, a színházlátogató társaság ismerős, az előadások színvonalasak. Előfordul, hogy többször megnézek egy-egy darabot. A padlást például a nagylányommal sokszor láttuk, ő az 50 órás középiskolai közösségi szolgálatát is a Kvártélyházban töltötte.

Dr. Vadvári Tibor: Turistacsalogató attrakció is.
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Dr. Vadvári Tibor hozzátette: a zenés műfajok közül a musicaleket kedveli, az operetteket kevésbé, a Csárdáskirálynő mégis nagyon megragadta, úgy fogalmazott: zseniális volt a darab, pörgős, feszes. Nagy kedvence volt még a Szomorú vasárnap, az Anconai szerelmesek zenéjét pedig annyira megszerette, hogy elkérte Tompa Gábortól az eredeti olasz dalokat.

Tavaly első alkalommal a hat és fél éves és a négy és fél éves kisfiát is elvitte a nyári színházba, A padlásra, s mosolyogva mesélte, hogy a kisebbik milyen feszült figyelemmel követte az eseményeket. A padlás otthon is népszerű, s ha az a kérdés, mit hallgassanak, hároméves Zsófi lánya ebből választ, s felkiált: „Enyém a pálya”.

Alpolgármesterként dr. Vadvári Tibor azt emelte ki, hogy a nyári színház turistacsalogató attrakciója is Zalaegerszegnek, s elismerően szólt még a foglalkoztatásban betöltött szerepéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában