Frissen Zalából

2021.06.04. 12:00

Tényleg „csak” fotó – Kiállítás nyílt Nagykanizsán

Tényleg „csak” fotó – e címmel nyílt kiállítás a RockCats Stage Photo Crew 4 tagjának koncertképeiből tegnap a Nagykanizsai Honvéd Kaszinóban.

Horváth-Balogh Attila

20210603, Nagykanizsa, A RockCats Stage Photo Crew fotókiállítása a Nagykanizsai Honvéd Kaszinóban. Halmos Ildikó igazgató Szalai Szilveszter Szalainé Mónika Mercedes Németh Botond Benkő Dániel. Megnyitotta: Lehota János esztéta. Fotó: Szakony Attila SzA Zalai Hírlap ZH

Fotó: Szakony Attila

A megjelenteket Halmos Ildikó, a házigazda intézmény igazgatója köszöntötte (a kép bal szélén, mellette pedig a 4 fotós, Szalai Szilveszter, Szalai Mónika Mercedes, Németh Botond és Benő Dániel), majd Lehota János esztéta (jobbról) mondott megnyitóbeszédet. Leszögezte: egy fénykép akkor jó, ha emlékeket, ízeket, élethelyzeteket idéz fel. Véleménye szerint a RockCats Stage Photo Crew képei ilyenek. A tervekről Szalai Szilveszter elmondta: készülnek a nagyrendezvényekre, koncertekre és fesztiválokra, számos ilyenre van már meghívásuk.

Fotó: Szakony Attila

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában