egyedi ajándék

2020.10.13. 07:00

Fotóalbumot kapott Koltai Róbert Zalaegerszegen

A Hevesi Sándor Színházban pénteken este tartották a Sose halunk meg című zenés játék premierjét, amelyet a korábbi évek hagyományaihoz híven fehér asztalos fogadás követett. A bemutató előadás közönsége így kötetlen formában is találkozhat a rendezővel, a színművészekkel és alkotótársaikkal.

Arany Horváth Zsuzsa

Vigh László és Koltai Róbert az albummal

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Arany Gábor

Dr. Besenczi Árpádnak, a teátrum igazgatójának köszöntője után dr. Vadvári Tibor, Zalaegerszeg alpolgármestere Ruszt József néhai direktor szavait idézve utalt arra, hogy a színház a kultúra olyan szentélye, amit nem nélkülözhetünk az életünkből, noha a járvány miatt tavasszal erre kényszerültünk. Most azonban ezzel a premierrel újra elindulhatott a „színházi Nagy utazás”, mondta, emlékeztetve a Sose halunk meg legismertebb dalára.

Vigh László és Koltai Róbert az albummal
Fotó: Arany Gábor / Zalai Hírlap

A darab írója, rendezője (társrendező Gaál Ildikó), főszereplője, Koltai Róbert a fogadáson visszaemlékezett a kaposvári éveire, amikor gyakorta játszották az ottani darabokat Zalaegerszegen. Vigh László ország­gyűlési képviselő pedig egyedi fotóalbummal kedveskedett Koltai Róbertnek, amelyben a régebbi alakításainak a fényképei mellett a minapi Ungi-hegyi gesztenyeszüret képei is láthatók, hiszen a színművész is részt vett rajta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában