Újra nyomtatásban

2020.09.05. 09:00

Három kötetét mutatta be a Pannon Tükör Zalaegerszegen

Emlékezetes év az idei a Pannon Tükör számára, hiszen negyedszázada, 1995 decemberében indult útjára a zalaegerszegi kulturális folyóirat.

Arany Gábor

Nagygéci Kovács József (balról), a Pannon Tükör online-főszerkesztője, rovatvezetője, Farkas Wellmann Éva, Elek Tibor és Bubics Tünde

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

A Pannon Tükör pénteken a Deák Ferenc Könyvtárban tartotta köteteket is bemutató rendezvényét, melyen részt vett többek között Balaicz Zoltán polgármester.

Nagygéci Kovács József (balról), a Pannon Tükör online-főszerkesztője, rovatvezetője, Farkas Wellmann Éva, Elek Tibor és Bubics Tünde
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A koronavírus-járvány miatt a 2., 3., 4. lapszám nyomtatott változatban csak most jelent meg, igaz, az olvasók a 2., 3. számot az interneten már elérhették. Bubics Tünde főszerkesztő érdeklődésünkre elmondta, a jubileumra tekintettel társlapokat hívtak meg a kötetbemutatókra, tegnap az 1993-ban alapított békéscsabai Bárka főszerkesztője, Elek Tibor és főszerkesztő-helyettese, Farkas Wellmann Éva volt a vendég. A két lap kapcsolódását is bemutatva három olyan szerző olvasta fel műveit, aki mindkét folyóiratban publikál: Zakály Viktória, Juhász Róbert és Karkó Ádám.

Novemberi vendégük a Hévíz folyóirat lesz, decemberben az ünnepi, hatodik lapszám bemutatása pedig alkalmat ad a legjobb prózaírónak, költőnek, kritikusnak odaítélt Pannon Tükör-díjak átadására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában