„István, a király iskolába megy”

2020.04.14. 13:00

Zala megyéből egyedüliként sikert aratott az online zenei tehetségkutató versenyben

A Zikkurat ügynökség által meghirdetett „István, a király iskolába megy” online zenei tehetségkutató versenyben Mrakovics Míra, a Zalaegerszegi Eötvös József Általános Iskola 6. a osztályos tanulója bejutott a középdöntőbe.

ZH

Színpadi produkció a 7. b osztályosokkal

Fotó: Standi Gyuláné

Míra a legendás rockoperában Réka szólószerepében mutatta meg különleges hangját, a legnépesebb mezőnyben. A Kárpát-medence minden tájegységéből 53 társával mérte össze tudását, Zala megyéből egyedüliként. A közönség és a zsűri szavazatának átlaga alapján 2. helyezettként, a harmadik legmagasabb pontszámmal jutott be a középdöntőbe. A jelenet többi szereplőjét (István, Sarolt, Gizella, Hont, Pázmány, udvarhölgyek) a 7. b osztály diákjai alakították.

Színpadi produkció a 7. b osztályosokkal
Fotó: Standi Gyuláné

A helyszínt az iskola, a jelmezeket a Hevesi-színház biztosította. Tompos-Horváth Ildikó tanárnő a videófelvételt, szerkesztést, vágást készítette. Míra felkészítője Standi Gyuláné énektanár volt.

A döntőbe jutásért újabb videót kell beküldeni, új dallal. A második körös szavazás április 17-től május 14-ig tart, a zalai versenyző számít mindenki támogatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában