Koronavírus Zalában

2020.04.28. 08:00

Házhoz szállítják a kért könyveket Zalalövőn

Mégis beindítja a kölcsönzött könyvek házhoz szállítását a Salla Művelődési Központ könyvtára. Az olvasók elektronikus levélben vagy telefonon igényelhetik a köteteket.

Gyuricza Ferenc

Fotó: Pixabay

Korábban megírtuk: a koronavírus-járvány miatt március közepétől zárva tart a Salla Művelődési Központ és Könyvtár, s eddig olvasnivaló kölcsönzésére sem volt mód, ehelyett e-könyvek használatát ajánlották a városban és környékén élőknek. Rövidesen azonban Zalalövőn is bevezetik a máshol már alkalmazott „Könyvet otthonra” szolgáltatást. A könyvtár munkatársai április végétől heti két alkalommal, keddi és csütörtöki napokon a délelőtti órákban viszik házhoz a kért könyveket. Az első szállítási nap április 30-án, azaz most csü­törtökön lesz.

Az intézmény ezzel kapcsolatban azt kéri az érdeklődőktől, hogy a könyvtár honlapján elérhető online katalógus segítségével válasszák ki, hogy melyik könyvet vagy egyéb dokumentumot szeretnék kikölcsönözni az intézmény állományából, majd az igénylő nevének, telefonszámának és lakcímének pontos feltüntetésével telefonon vagy elektronikus levélben jelezzék mindezt a könyvtárnak. A rendelések beérkezte után a könyvtár munkatársai telefonon egyeztetnek a kiszállítás idejéről. Egy alkalommal maximum öt kötet kölcsönzésére biztosítanak lehetőséget.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában