filmajánló

2019.09.04. 11:38

Gyilkos bohóccal támadnak a zalai mozik

Elkezdődött az ősz, ezzel együtt megérkeztek a jobbnál-jobb filmek a zalai mozikba is. Lássuk miből válogathatunk!

zaol.hu

Az – Második fejezet

Kétségtelen, hogy a nagy sikerű 2017-es Stephen King adaptáció második része az egyik legvártabb film volt az idei évben. A kritikusok szerint Andy Muschietti rendezőnek sikerült tökéletesen adaptálnia a könyv második felét, így senki sem fog csalódni. Az előző rész gyermekszínészei is visszatérnek, felnőtt énjüket pedig olyan nagy nevek keltik életre, mint James McAvoy vagy Jessica Chastain.

Miről szól?

A Vesztesek Klubja miután legyőzte Pennywise teljesen szétszóródott. 27 évvel később egy Derryből jött telefonhívás ébreszti mindannyiukat, hogy a gonosz visszatért. Egykori fogadalmukhoz hűen visszatérnek szülővárosukba, hogy ismét szembe nézzenek Azzal.

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Cinema – Nagykanizsa

Volt egyszer egy... Hollywood

Quentin Tarantino legújabb rendezése Hoolywood aranykorába kalauzol minket, a jól megszokott „tarantinos” elemekkel. Aki eddig is szerette a rendező munkáit, most sem csalódik!

Miről szól?

1969, Los Angeles. Egy munkanélküli színész és jó barátja, egyben kaszkadőre együtt próbálnak boldogulni Hollywoodban. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is...

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Art Mozi – Zalaegerszeg

Cinema – Nagykanizsa

Fontana Filmszínház – Hévíz

Halálos Iramban – Hobbs és Shaw

Nyolc filmmel a háta mögött, a Halálos Iramban széria alkotói úgy érezték eljött az ideje egy spin-offnak is. Ezúttal a két legnépszerűbb „izomagyat” Luke Hobbs-t és Deckard Shaw-t, vagyis Dwayne Johnson-t és Jason Statham-et eresztették össze. Mély mondanivalót ezúttal se ne keressünk a filmben, de aki tömény akcióra és látványra vágyik mindenképp nézze meg!

Miről szól?

Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat. Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget – és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt, aki történetesen Shaw húga – a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb.

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában