válogatásalbum

2019.08.02. 17:30

Platinalemezt vehetett át Sláger Tibó

Rekordidő alatt érte el a platina státuszt Sláger Tibó legújabb, Kék a szeme című válogatás­albuma, az erről szóló tanúsítványt s a platina­lemezt a közelmúltban, a szülőfalujának tekintett községben megtartott fellépése kapcsán vehette át a mulatós zenei műfajban alkotó dalszerző-énekes.

Gyuricza Ferenc

Sláger Tibó a frissen átvett platinalemezzel Fotó: Gyuricza Ferenc

A vasi származású, de hosszú ideje Zalában élő Sláger Tibó dalszerzőként már több arany- és platinalemez tulajdonosa, előadóként azonban most először részesült ebben az elismerésben. A platinalemezt kiadója, a Trimedio képviseletében Szűcs Balázs adta át az énekesnek. Sláger Tibó 18 évesen kezdett zenélni, majd rövidesen megalakította első saját, Médium nevű zenekarát, amelynek dalszerzője is lett.

Sláger Tibó a frissen átvett platinalemezzel Fotó: Gyuricza Ferenc

Első slágerei ezen időszakhoz kötődnek, azóta folyamatosan ontja magából az új szerzeményeket, amelyeket a mulatós műfaj számos előadója, így Lagzi Lajcsi, az M.C. Hawer és Tekknő s Márió is műsorára tűzött. Karrierje során több mint háromszáz dalt írt, köztük olyan mulatós slágereket, mint a Kék a szeme vagy a Táncolj, cigánylány! Legutóbbi lemeze, a legkedveltebb szerzeményei mellett három új dalt is tartalmazó Kék a szeme májusban jelent meg, s rekordidő alatt érte el a platina státuszt. Sláger Tibó ezzel nemcsak saját műfajában, de az egész hazai pop-rockzenei színtéren a legsikeresebb előadók sorába emelkedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában