Idén ez a negyedik

2019.08.29. 08:00

Bemutatták a Pannon Tükör folyóirat új számát

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár adott otthont tegnap délután a Pannon Tükör Pódium programnak, melynek keretében bemutatták a kulturális és művészeti folyóirat idei negyedik lapszámát.

Arany Horváth Zsuzsa

Nagygéci Kovács József, Bubits Tünde és Bene Zoltán a bemutatón Fotó: Pezzetta Umberto

A több mint két évtizedes múltra visszatekintő periodika – mely a zalai térség egyik irodalmi műhelye egyben – legújabb számának összeállításában a másik zalai folyóirat, a Hévíz is teret kap, hiszen az „Egy mondat” rovatban Fehér Renátónak, a Hévíz szerkesztőjének írása olvasható.

Nagygéci Kovács József, Bubits Tünde és Bene Zoltán a bemutatón Fotó: Pezzetta Umberto

A 2019/4. lapszám tartalmát – Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere és Kiss Gábor könyvtárigazgató köszöntője után – Nagygéci Kovács József főszerkesztő-helyettes és Bene Zoltán rovatvezető mutatta be a közönségnek. Ezután a Pannon Tükör főszerkesztője, Bubits Tünde beszélgetett Bene Zoltánnal, az író új, Áramszünet című kötetéről. Az irodalmi délutánon Mihály Péter színművész felolvasással működött közre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában