Koncert

2019.04.01. 14:30

Akusztikus és metal – Zalaegerszeget is érintette a Road országos turnéja

Akusztik és metal – ezzel a címmel indított országjáró turnét a fennállása 15 éves jubileumát ünneplő Road zenekar. Az elnevezés a tartalomra is utalt, hazánk egyik legnépszerűbb rockzenei formációja két külön programmal lépett a közönsége elé.

Gyuricza Ferenc

A Road zenekar tagjai, ukulelékkel a kezükben Fotó: Gyuricza

A jubileumi koncertsorozat szombat este érkezett meg Zalaegerszegre, a csapat a Keresztury VMK-ban közel telt ház előtt mutathatta be programját. Mielőtt a zenészek színpadra léptek volna, igazi rajongóbarát gesztusként dedikálással egybekötött közönségtalálkozót is tartottak híveiknek.

A Road zenekar tagjai, ukulelékkel a kezükben Fotó: Gyuricza

Ezt mintegy hatvanperces akusztikus blokk követte, ahol teljesen áthangszerelt, s gyakran zeneileg is „megbolondított” formában csendült fel néhány Road sláger. Volt szving és bossa nova, de az is előfordult, hogy a tradicionális rockzenei hangszereket ukulelékre cserélték a tagok. A program záró részében pedig lendületes, s egyben látványos koncerttel ajándékozták meg közönségüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában