Zenés szórakozás

2018.01.12. 12:00

Cinderella Zalaegerszegre érkezik

Február 3-án, szombaton délután öt órakor érkezik Zalaegerszegre, a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokba az ExperiDance Production Cinderella című, családi táncos mesemusicalje, amelyet 2017 szeptemberében mutattak be a fővárosban, eddig vidéken csak Veszprémben volt látható.

Zalai Hírlap

Fotó: Experidance Production

A megyeszékhelyi kulturális és szórakoztató palettát színesítő előadásról tegnap sajtótájékoztatón szólt dr. Vadvári Tibor, Zalaegerszeg alpolgármestere, Juhász Rita, turnékoordinációs vezető, valamint a produkció zalai fellépésének partnere, a Mediaworks lapkiadó munkatársa, Ódor Péter eventmanager.

Az alpolgármester jelezte, ez a negyedik előadás, amit a 2000-ben létrejött, s folyamatosan fejlődő, nemzetközi hírnevű táncegyüttes Zalaegerszegen bemutat, ekképp öröm a város vezetése számára, hogy e módon is gazdagodik az egerszegiek szórakozási lehetősége.

Juhász Rita elmondta, az együttes mára a tánckar mellett artistákkal, énekesekkel, élő zenekarral lép a közönsége elé, így nemcsak táncműveket, hanem zenés történeteket adnak elő. A Cinderella produkció írója és társrendezője Pozsgai Zsolt, zeneszerzője Gömöry Zsolt, jelmeztervezője Debreczeni Ildikó, koreográfus-rendezője pedig az együttes vezetője, Román Sándor. A főhősnő olvasmányélményeiből előlépő sok-sok ismert mesefigurát felvonultató, a Hamupipőke történetet továbbgondoló produkció főbb szerepeit Zalában Békefi Viktória, Szabó Máté, Mikó István, Koós Réka és Torma Zsolt alakítja.

Fotó: Experidance Production

A Cinderella című örökmesére és családi mesemusicalra a Zalai Hírlap megyekártyájával rendelkező olvasóink az ügyfélszolgálati irodáinkban 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet, tájékoztatott Ódor Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában