Választás 2024

2024.06.09. 12:39

Balaicz Zoltán polgármesterjelölt szép győzelemben bízik

Balaicz Zoltán, a Fidesz-KDNP zalaegerszegi polgármesterjelöltje az Ady-iskolába berendezett, 21. számú szavazókörben adta le szavazatát, feleségével Balaicz Zoltánnéval együtt. A voksolás után várakozásairól kérdeztük az iskola udvarán.

Antal Lívia

Balaicz Zoltánné és Balaicz Zoltán kisfiúk, Vendel társaságában adják le szavazataikat

Fotó: Pezzetta Umberto

– A zalaegerszegi polgárok bizalmából az elmúlt tíz évben már szolgálhattuk a várost. Azt gondolom, hogy Zalaegerszeg mindig is olyan település volt, ahol megadtuk egymásnak a tiszteletet, ahol nem voltak éles politikai csatározások, és ahol minden politikai oldal igyekezett összefogva a városért dolgozni. Ezt próbáltuk a kampányban is hangsúlyozni, nagyon sokakkal beszélgettünk, nagyon sokakkal kommunikáltunk. 14 ezer támogató aláírást gyűjtöttünk össze, 16 ezer választónkat hívtuk fel. Végig a szakmaiságra, a programra, az összefogásra, Zalaegerszeg szeretetére koncentráltunk. Ennek jegyében, azt gondolom, hogy sikerült mindenkit elérni, akit csak tudtunk, és nagyon bízom benne, hogy a nap végére egy nagyarányú, szép győzelmet fogunk aratni – mondta el Balaicz Zoltán, a Fidesz-KDNP zalaegerszegi polgármesterjelöltje.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában