VÁROSHÁZA

2024.05.27. 08:08

Gasparich utcai tormaterem bérbe vehető három évre

Zaol.hu

A Zalaegerszeg Városi Sportlétesítmények Gondnokság Intézménye nyilvános pályáztatás útján kívánja bérbe adni, határozott idejű, 3 éves időtartamra, 2024. július 01. napjától az alábbi helyiséget:

Cím: Zalaegerszeg, Gasparich u. 3. hrsz: 4240/1 - megnevezés: tornaterem, öltözők, vizesblokk - alapterülete: 310 m2 - induló bérleti díj: 115.000 Ft/hó, ÁFA-mentes - bánatpénz: 11.500, - Ft - 11.500, -Ft - közművek: földgáz, villamos energia és ivóvíz almérők által biztosított

A pályázatokat „Tornaterem” jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani.

A pályázati ajánlatnak tartalmaznia kell:

- Pályázó nevét, címét.

- A bérelni kívánt ingatlan pontos meghatározását, a pályázó ajánlatát a bérleti díjra vonatkozóan, amely a kiinduló díjnál kevesebb nem lehet.

- A pályázati biztosíték befizetésének igazolását.

- Nyilatkozatot a pályázati feltételek elfogadásáról és az ellenszolgáltatás teljesítésére vonatkozó kötelezettség vállalásáról.

- A befizetett bánatpénz összegét a felek eredményes pályázat esetén a bérleti díjba beszámítják.

- A pályázatnak tartalmaznia kell, hogy a pályázó a helyiséget milyen célra kívánja hasznosítani.

- A nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény alapján a nem természetes személy pályázónak nyilatkoznia kell, hogy átlátható szervezetnek minősül.

Pályázat beadásának határideje: 2024. június 10. 1200

Helye: Városi Sportlétesítmény Gondnokság Intézménye

8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.

Módja: Személyesen vagy postai úton

A pályázat akkor minősül határidőre benyújtottnak, ha az ajánlattételi határidő lejártáig a megadott címre beérkezik. A késve érkezett ajánlatokat a kiíró érvénytelennek minősíti.

A pályázati hirdetmény teljes szövege a www.zalaegerszeg.hu internetes oldalon, az önkormányzat hivatalos honlapján megtekinthető.

Zalaegerszeg, 2024. május 27.

Bodrogi Csaba

VSGI intézményvezető

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában