Jól sikerült a jótékonysági zumba

2024.05.27. 13:00

Az Együtt egy életért Egyesületnek gyűjtöttek

Jótékonysági napot szervezett Háry Istvánné Betti és Horváth Tünde zumbaoktató a zalaegerszegi Ostoros Károly Csarnokban szombaton délután. Az akcióval a felelős állattartásra hívták fel a figyelmet, miközben a bevételt, az összegyűlt adományokat az “ Együtt egy életért, ártatlan állatokért Egyesület” javára ajánlották fel.

Mozsár Eszter

Háry Istvánné és Horváth Tünde Hilcz Lívia egyesületi elnökkel és egyik barátságos mentett kutyájukkal

Fotó: ZH

Közel hetven mozogni vágyó állatbarát kereste fel a zalaegerszegi sportlétesítményt, ahol öt zumbaoktató - Tündi, Betti, Jani, Sala és Ancsi – mozgatta át a szép számú csapatot. 

A lelkes zumbázók csapata Zalaegerszegen, az Ostoros Károly Csarnokban
Fotó: ZH

A rendezvényre érkezők pénzadománnyal és egyéb felajánlással segítettek, hoztak több csomag tápot, tisztítószert, takarót, plédet, gyógyszert, almot, játékot. 

Az egyesület jelenleg mintegy hatvan állatot, 31 kutyát és 23 macskát gondoz. Hilcz Lívia egyesületi elnök és két tagjuk, segítőjük hálásak a felajánlásért. 

- Hihetetlenül hálásak vagyunk a szervezőknek és minden résztvevőnek a támogatásért és a nagylelkű hozzájárulásokért. Ez az összeg és az adományok óriási segítséget jelentenek az állataink ellátásában és gondozásában. Köszönjük, hogy velünk együtt dolgoztok azon, hogy jobb életet biztosítsunk a rászoruló állatoknak. A mai nap ismét bebizonyította, hogy együtt valóban nagy dolgokat érhetünk el – mondta Lívia.

A zumbaoktatók ígérik, hogy a közeljövőben is szerveznek hasonló jótékonysági akciót. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában