Egészségnap a hévízi hotelben

2024.05.15. 07:30

A vendégek Erős Antóniával is találkozhattak a program során

Második alkalommal tartottak egészségnapot a hévízi Hotel Európa Fitben, amelynek vendégei Erős Antóniával is találkozhattak múlt szombaton.

Péter B. Árpád

A FitKitchen élménykonyhában az egészséges életmódhoz, étkezéshez kaphattak ötleteket a vendégek

Fotó: Hotel Európa Fit

A hotel egészségközpontjának új szolgáltatásait mutatták be s a prevenció fontosságára hívták fel a figyelmet az egész napos program során, amelyre azokat várták, akik tenni szeretnének egészségük megőrzése érdekében. A látogatók bepillantást nyerhettek például a szakorvosi szolgáltatásokba, díjmentes vizsgálatokon vehettek részt s előadásokat hallgathattak meg kilenc témában, emellett egészségmegőrzéssel kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat ismerhettek meg.

A nap programjának középpontjában az egészségmegőrzés állt
Fotó: Hotel Európa Fit

A FitKitchen élménykonyhában az egészséges életmódhoz, étkezéshez kaphattak ötleteket a vendégek a bemutatófőzések révén, a nap zárásaként pedig Erős Antónia televíziós műsorvezető mondta el gondolatait életmódról s karrierről, elárulva azt is: hogyan teremti meg az egyensúlyt a munka és a magánélet között, és milyen bevált receptjei vannak egészsége megőrzése érdekében.

A nap során a gyerekekre szakképzett animátorok vigyáztak a vadonatúj Roomli játszóbirodalomban, az érdeklődők pedig házvezetés keretében ismerkedhettek meg a szálloda külső vendégek által is igénybe vehető egészségmegőrző szolgáltatásaival.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában