Jogerősen is jelöltekké váltak

2024.05.04. 13:23

A Fidesz-KDNP hévízi csapata továbbra is várja a véleményeket

Jogerősen jelöltté vált Vértesaljai László és a Fidesz-KDNP által támogatott képviselői csapat valamennyi tagja a hévízi helyhatósági voksoláson, miután a választási iroda nyilvántartásba vette őket.

Péter B. Árpád

A Fidesz-KDNP programját a hévízi családok írják, mondta Vértesaljai László (középen), mellette (b-j) Gelencsér János, Fisli István, Laczkó Mária, Süténé Tüttő Beáta, Kovácsné Fodor Andrea és Bognár Balázs

Fotó: ZH

A polgármesterjelölt sajtótájékoztatóján leszögezte, továbbra is számít a hévíziek ötleteire, gondolataira, támogatására, s arra kéri az itt élőket, június 9-én menjenek el voksolni.

– Az országos választási iroda Hévízen elsőként a Fidesz-KDNP csapatát vette jogerősen nyilvántartásba, miután a szükséges ajánlások többszörösét sikerült összegyűjtenünk. Az aláírások ellenőrzése megtörtént, a jogerőre emelkedéshez szükséges idő letelt, így valamennyien hivatalosan is jelöltté váltunk. A továbbiaknak is szükségünk van a hévíziek támogatására, így az aláírásgyűjtéssel nem állunk meg – mondta el Vértesaljai László.

A politikus arról is beszélt, a Fidesz-KDNP jelöltjei a következő hetekben a posta előtti standnál, piacnapokon pedig a vásártér nagyparkoló felőli bejáratánál várják a hévízieket, ahol elmondhatják ötleteiket, javaslataikat, kéréseiket, s e felvetéseket a programjukba illesztik majd.

A polgármesterjelölt hangsúlyozta, a Fidesz-KDNP programját a hévízi családok írják, hiszen „a sok-sok beszélgetés, ötlet és vélemény jelöli ki számunkra az utat Hévíz megújításához”. Vértesaljai László hozzátette, folytatják a helyi családok felkeresését is, hiszen minél többek véleményét szeretnék megismerni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában