Zaol podcast

2024.04.01. 07:00

A kihívásokkal teli utat, az egyediséget választja az Örvényesvölgy Fesztivál – Vendégünk Badacsonyi Tamás fesztiváligazgató

Mozsár Eszter

Badacsonyi Tamás (balra), aki Morris Madrone amerikai énekes-dalszerző társaságában érkezett a Zaol-podcast beszélgetésre

Fotó: Mozsár Eszter

A közelmúltban az amerikai, rádiós toplistás, Magyarországon először június 28-án Zalában fellépő Morris Madrone volt a vendégünk. Természetesen Badacsonyi Tamás fesztiváligazgatót sem engedtük el kérdések nélkül aznap. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mi ihlette a rendezvény létrejöttét, hogyan lépnek kapcsolatba a külföldi előadókkal, mi alapján választják ki őket, s egyáltalán milyen háttérmunkák kellenek ahhoz, hogy a zalai dombok között ez a zenei csemegét és családi programokat együtt kínáló fesztivál létrejöhessen. Ahogy Tamás fogalmazott, nem a könnyebb utat választották, ám a kihívásokkal teli rendezvényszervezés régóta nagy álma, s a megvalósulásban egy rátermett, kreatív csapat segíti. Hisznek a terveikben, ötleteikben. Számára a fesztivál szervezése egyfajta „alkotás”, olyan öröm, amit a közönségnek is átadhatnak. Egyre nagyobb a törzsközönség, ami azt mutatja, szükség van az egyedi, színvonalas programra, ahol itthon kevésbé ismert zenészek is fellépnek a természetközeli színpadon, negyven dámszarvas szomszédságában.

Korábbi cikkünkben arról olvashatnak, hogy Tamás milyen úton indult el a média és a nemzetközi kapcsolatépítés világában:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában