Mi végre a versek?

2024.03.17. 19:30

VerStandUp Zoltán Áronnal a megyei könyvtárban

Arany Horváth Zsuzsa

Zoltán Áron színművész

Forrás: Vígszínház

Zoltán Áron, a Vígszínház Junior Príma-díjas színművésze, a VerShaker című, a közösségi videocsatornán futó irodalmi sorozat elindítója március 20-án, szerdán 17 órától lesz a vendége VerStandUp című műsorával a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárnak. A "VerStandUp szűk másfél órájában azokat az élményeit, gondolatait adja át, amelyek a legszemélyesebb módon segíthetnek eljutni a költészet igazi értelméhez. A one-man show része olyan kortárs és kortalan versek előadása is, amelyek alátámasztják az előadásban elhangzó állításokat. Az előadásban elhangzó versek listája függ az aktuális közönség összetételétől, reakcióitól, az előadás során megszülető atmoszférától", írta korábban a produkcióról a 2014 óta működő Drót alkotói portál. 

Zoltán Áron jelenlegi szerepei a Vígszínházban: 

Egy szerelem három éjszakája: Sándor, költőA diktátor: Kalapos úr/Pincér/Sovány járőr/TrombitásMacska a forró bádogtetőn: Tooker tiszteletesAz öreg hölgy látogatása: Krach, negyedik polgárAz apa: Egy férfiKelet-nyugati pályaudvar (Cseh Tamás-est): ElőadjaA Pál utcai fiúk: BARABÁSMagyar Elektra: MesterCsáth és démonai: Desiré, a fiatal Kosztolányi/Tolnay, háziorvosSzívlapát: ElőadjákEgy szerelem három éjszakája: LÉGÓSAz üvegcipő: PlébánosNem vagyok Miriam: Thomas/OlofA nagy Gatsby: EraA kastély: Artur

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában