Interaktív játékokkal várták a családokat

2024.03.24. 10:30

Már a húsvétra hangolódtak Kerecsenyben

Benedek Bálint

A húsvétváró rendezvényen az ajándékok között a polgármester a gyerekekkel, balról: Réti Alfréd, Kiss Botond, Molnár György és Kiss Kincső Virág

Fotó: Szakony Attila

Kerecsenyben Húsvétváró rendezvényt szervezett a kerecsenyi családok számára az önkormányzat szombaton. A közösségkovácsoló eseményen a gyerekeket interaktív tojáskereső versennyel, kézműves foglalkozással és lovaglással várták. A felnőttek otthon készített házias süteményekkel vehettek részt gasztronómiai viadalon. Sőt kültéri húsvéti dekoráció készítésben is összemérhették tudásukat. A programmal kapcsolatban, Réti Alfréd polgármester elárulta: az ötlet, hogy csapatépítő összejöveteleket tartsanak már tavaly ősszel megszületett. Több, az évszakokhoz kötődő rendezvényt tartottak, melyeket díjazott a 260 fős falu lakossága és sokan részt vettek. Az önkormányzat a gyerekeknek vett egy új pingpongasztalt és darts táblát, amiket most a húsvét előtti hétvégén próbálhattak ki először. A programokra úgy tűnik van igény, ezért várhatóan a gyermeknaphoz kötődően újra összegyűlnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában