Óriás nyulak és tojások

2024.03.31. 14:00

Húsvéti hangulatban Zalaegerszeg

A tavasz beköszöntével Zalaegerszeg ünnepi díszbe öltözött. Óriás dísztojások és nyulak díszítik a város főterét és különböző tereit, vidám hangulatot teremtve a húsvéti ünnepekhez.

Fehér Márk

Húsvéti díszbe öltözött Zalaegerszeg főtere

Fotó: Fehér Márk

A Városgazdálkodási Kft. idén is kitett magáért, hogy a városlakók méltóképpen ünnepelhessék a húsvétot. A Dísz-tér és a Városháza mellett a Köztársaság útja és a Hegyalja utca sarkán, valamint Andráshidán is elhelyeztek egy-egy tojásfát, melyek színes tojásokkal díszítve hirdetik a tavasz eljövetelét.

Húsvét
Húsvéti tojásokkal díszített fa színesíti az önkormányzat előtti teret
Fotó: Fehér Márk

A húsvéti hangulatról Balaicz Zoltán polgármester

 "A Városgazdálkodási Kft. idén is kedveskedett Zalaegerszeg polgárainak a húsvéti ünnepek közeledtével. Ráadásul nem csak a Dísz téren és a Városháza előtt vannak díszek, de a Köztársaság útja és a Hegyalja utca sarkán, valamint Andráshidán is van egy tojásfa. Köszönet érte!"

A díszek nem csak a városképet színesítik, de mosolyt csalnak az emberek arcára is. A pihenni, sétálni kimenő családok örömmel fotózkodnak a hatalmas tojások és nyulak mellett, megörökítve a húsvéti hangulatot.

Zalaegerszeg ünnepi díszítése méltóképpen tükrözi a húsvét örömteli ünnepét, és hozzájárul ahhoz, hogy a városlakók kellemesen töltsék el ezeket a napokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában