Szépkorúak részére

2024.03.10. 17:00

"Gondolkodj!" - ismét rejtvénypályázatot indít a rendőrség

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság online prevenciós rejtvénypályázatot hirdet a szépkorúak részére a Mátrix Projekt keretében, írja a police.hu.

Zaol.hu

Aki több rejtvény helyes megfejtését is beküldi, növeli nyerési esélyeit!

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: David Herraez Calzada

Az online térben elkövetett csalások, a telefonos átverések napjaink legjellemzőbb bűncselekmény típusává váltak, ezért fontos, hogy jól gondoljuk meg, mielőtt bármilyen mesésnek tűnő ajánlatba belevágunk. A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai ezt a gondolkodást szeretnék előtérbe helyezni az idős emberek körében is.

Az online prevenciós rejtvénypályázat során havonta egyszer tesznek közzé egy-egy feladványt. A megfejtést 2024. november 10-én 23 óra 59 percig e-mailben küldjék el a [email protected] címre nevükkel, telefonos elérhetőségükkel és a feladvány sorszámával együtt.

Aki több rejtvény helyes megfejtését is beküldi, növeli nyerési esélyeit!

Az agytornán bárki részt vehet, aki betöltötte a 65. életévét, vagy már nyugdíjas. Az öt vásárlási utalvány szerencsés nyertesét a helyes megfejtést beküldők közül sorsolják ki 2024. november 13-án.

Az online térben elkövetett csalások megelőzésével kapcsolatban további hasznos információkat, aktualitásokat, tanácsokat a KiberPajzs oldalán talál.

Az eredeti bejegyzés itt olvasható, a police.hu portálon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!