Vágy, szív és a krimi

2024.03.02. 14:00

Egy csokornyi a Maxim Kiadó friss terméséből

Maxim Kiadó tíz éve indította útjára a Dream Könyvek sorozatot, melyben népszerű regények magyar fordítását kínálják a hazai olvasóknak. Az érettségi segédkönyvekkel is foglalkozó szegedi kiadó időről időre szerkesztőségünk figyelmét is felhívja az új kiadványokra.

Arany Horváth Zsuzsa

Stella és Christian sztorija

Fotó: ZH

A legfrissebben napvilágot látott csomagban a Dream  válogatás alatt tizen- huszonéveseket érdeklő olvasmányélményeket találunk, a korosztály élethelyzetének megfelelően szerelmes regényeket, romantikus és angyali történeteket, fantasy sztorikat, krimiket. Ezek közé tartozik Ali Hazelwood Sakk - matt című könyve, amely a New York Times szerint a romantikus komédiák szerzőjeként számontartott olasz származású, agykutatással is foglalkozó, sziporkázó humorú írónő eddigi legjobb regénye. 

Agrylle, Moszkva és a CIA 
Fotó: ZH


A Passion alválogatás új darabja Ana Huang Twisted Lies című regénye, amely a Stella és Christian életét követő sorozat zárótörténete. A románc felnőtteknek szól, a milliárdos, vitatható erkölcsű, mának élő fenegyerek és a szomszédjában lakó, nálánál jóval szelídebb lány közt szikrázó érzelmi és szenvedélyesen erotikus kapcsolat kibontása miatt. A mindössze 33 éves szerző a jelenleg USA olvasótáborának egyik kedvence.
A Dream Könyvek harmadik témaköre a Pulse válogatás nevet kapta. Ennek új kötete Elly Conway Agrylle című kémtörténetbe ágyazott krimi, amely egy orosz mágnás azon törekvésének megvalósításába kalauzol, ami a nemzetét szeretné újra naggyá tenni. 

Romantikus komédia
Fotó: ZH

Moszkva, CIA, náci vonulat, Monaco, lengyel hegy éppúgy szerepel benne, mint a világ nyolcadik csodája, a hiányzó műkincs. A nagyívű bűnűgyi sztorik összes kelléke rendelkezésre áll, hogy jól szórakozzon az olvasó. A történet a mozikban is visszaköszönt tavaly, a szuperkémet Henry Cavill alakította. 
Elly Conway, a szuperhős kitalálója, a kötet fülszövege szerint New Yorkban született, és éjszakai bisztró felszolgálójából lett sikeres bestseller író.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában