Rendezvény

2024.03.17. 18:30

Családi délelőtt a zalaegerszegi Apáczai Csere János Tagkönyvtárban

A Napraforgó Műhely programsorozat keretén belül március 9-én, szombaton délelőtt húsvéti kézműves foglalkozásokra várták a családokat a zalaegerszegi Apáczai Csere János Tagkönyvtárban, tájékoztatta lapunkat Jasztrab Istvánné főkönyvtáros.

Arany Horváth Zsuzsa

A szülők és a gyerekek együtt készítették a kézműves alkotásokat

Forrás: Apáczai Tagkönyvtár

"A könyvtári rendezvényen lehetőség volt papírtojásokból ajtódíszt készíteni, illetve a hozzánk ellátogatók egy új módszert kipróbálhattak, építőkockákkal kifújt tojásokat festhettek, így készülve a közelgő húsvéti ünnepre. A közös alkotás során közel húsz darab vidám ajtódísz és még több tojás díszítése valósult meg. A résztvevők nagy örömmel készítettek a kézműves alkotásokat", jelezte a főkönyvtáros. "Közben a könyvtár udvarán tojásokat rejtettünk el, a megtalálók csokitojást kaptak. Vendéglátással is kedveskedtünk a családoknak. A programot folyamán könyvkölcsönzési lehetőséget is biztosítottunk. A könyvtárban ezen a délelőttön közel 60 fő fordult meg, akik elégedetten távoztak az intézményből", fogalmazott Jasztrab Istvánné. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában