Gyűjtőknek, zenebarátoknak

2024.02.14. 10:04

Szombaton újra lemezbörze Zalaegerszegen

Szombaton újra megrendezik Zalaegerszegen a zenei hanghordozók gyűjtőinek találkozóját, a lemezbörzét. A program 10 órakor kezdődik a Göcsej Tudásközpontban.

Gyuricza Ferenc

A zalaegerszegi lemezbörze ma már kulturális eseménnyé nőtte ki magát

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A főszervező Göncz Tamás szerint a zalaegerszegi lemezbörze igazi sikertörténet, hiszen az elmúlt alkalmak során igazi kulturális eseménnyé nőtte ki magát, ahol barátságok köttetnek, információk cserélődnek.

– A lemezbörzéket elvileg azért szervezik meg, hogy a zenei hanghordozók gyűjtői tudjanak egymás között vinyl albumokat, CD-ket, DVD-ket és kazettákat cserélni, egymástól vásárolni – magyarázta Göncz Tamás. – Az alapszándékunk nekünk is ez volt, tehát egy bolhapiacszerű találkozó-sorozatot indítottunk el, ami sokkal többé vált annál. Egy olyan rendezvénnyé, ahol el tudunk beszélgetni a zenéről, s ahol mindenki jól érzi magát. Napjaink társadalmának éppen az az egyik legnagyobb hátránya, hogy a személyes kapcsolatok megszűnőben vannak, a digitális térbe helyeződik át a kommunikáció. A lemezbörzék bebizonyították, hogy tudunk ezzel szemben alternatívát kínálni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában